ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει αυτό το έθνος, τι άλλο θα πρέπει να χάσουμε και να υποστούμε από τα παγκόσμια λυσσασμένα σκυλιά για να καταλάβουμε ότι του κόσμου οι ύαινες, μαζί με τους εσωτερικούς προδότες και ανθέλληνες ετοιμάζουν και σχεδιάζουν τον κατακερματισμό και τον θάνατο της χώρας.

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να ξεζαλιστεί αυτός ο εθνικός συρφετός που καταρρακώνεται ολημερίς και ολονυκτίς μέσα στα μπαράκια και στις καφετέριες περιμένοντας αργά και υπνωτικά τον σωματικό και πνευματικό του θάνατο.

Τι άλλο θα πρέπει να κάνουν του κόσμου τα τσακάλια που μαζεύτηκαν στην έρμη τούτη χώρα για να καταλάβουμε ότι την ματώνουν και την αιμορραγούν κλέβοντας και σκοτώνοντας σε καθημερινή βάση τους ανήμπορους και όχι μόνο, μετατρέποντας την πατρίδα μας με αστραπιαίους ρυθμούς ως την νέα ευρωπαϊκή Κολομβία.

Τι άλλο θα πρέπει να ξεπουλήσουν και πόσο άλλο θα πρέπει να κατακλέψουν το ιερό σώμα της πατρίδος μας του κόσμου οι σωτήρες για να καταλάβουμε ότι θα πρέπει εν μέσω μιας νυκτός να στηθούν υπαίθρια λαϊκά δικαστήρια προς απόδοση δικαιοσύνης και τάχιστης επιστροφής των κλεμμένων στα δημόσια ταμεία.

Τι άλλο θα πρέπει να κάνουν τα εκατομμύρια των ορκισμένων φονταμενταλιστών που ήρθαν παράτυπα και παράνομα στην πατρίδα μας για να καταλάβουμε ότι κάποια στιγμή θα ματώσουν ανθρώπους και χώματα, κάνοντας μας και πάλι να κλαίμε για χαμένες πατρίδες.

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι η τουρκοκρατία ακόμα δεν έχει περάσει.

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι το πολίτευμα της χώρας μας δεν είναι δημοκρατία, αλλά κομματοκρατική δικτατορία.

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει Θεέ μου για να καταλάβει αυτός ο εθνικός συρφετός ότι εδώ και δεκάδες χρόνια αργά αλλά σταθερά το γεωγραφικό κράτος μειώνεται ολοένα και περισσότερο.

Σε τι ανθρώπους παραδώσανε οι πρόγονοι μας τα κλειδιά της πύλης, του φωτός και του πολιτισμού, για ποιούς ανθρώπους επί αιώνες πολεμούσαν οι ημίθεοι αρχαίοι πολεμιστές μας και σε τι είδος ανθρώπων τελικά εμπιστεύτηκε η πατρίδα την φύλαξη της.

Κοιμήσου όσο θέλεις αγαπημένε μου πατριώτη, μονάχα να θυμάσαι ένα πράγμα, όταν ξυπνήσεις, θα είσαι μέρος του εφιάλτη που ο ίδιος δημιούργησες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s