Σατιρική προσέγγιση του διαφημιστικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας “Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο” για τις εκλογές του 2015…

την ίδια στιγμή που οι συντάξεις και οι μισθοί έχουν 45% και 40% απώλειες αντιστοίχως οι δαπάνες για την Υγεία και την Παιδεία σχεδόν εκμηδενιστήκαν: Μόλις 1,11 δις για την υγεία το 2014 και 2,47% οι δαπάνες για την Παιδεία κομμένες περίπου στο μισό πριν το Μνημόνιο μιλώντας με πραγματικά χρηματικά ποσά!

Την ίδια ώρα οι περιουσία των πλουσίων στην Ελλάδα έφτασε τα 76 δις $ αυξημένη θεαματικά πριν από την κρίση. Αυτά αφήνει η ΝΔ πίσω της. Μαζί με την καταστροφή ακόμα και αυτής της ελάχιστης υποδομής που υπήρχε πριν, με διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και υποθήκευση του φυσικού πλούτου και των ίδιων των εργαζομένων της χώρας. Για να μην ξεχνιόμαστε.
Εγώ λοιπόν να ρωτήσω: Που βρέθηκαν τα χρήματα ώστε να αυξηθεί η περιούσια των πολιτικών και των πλουτοκρατών εν μέσω κρίσης. Γιατί ενώ δουλεύουμε σαν σκλάβοι κι μας έχουν υποβάλει τόσα μαρτύρια που τα αποκαλούν θυσίες, δεν βλέπουμε παρά μόνο επιδείνωση των οικονομικών μεγεθών. Που πήγαν τα χρήματα τα οποία κόπηκαν από μισθούς, συντάξεις και τα χρήματα από τα αβάσταχτα χαράτσια;
Λοιπόν για μιλήστε αλήτες δοσίλογοι της ΝΔ, να ακούσουμε τι θα απολογηθείτε.

.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s