Αποσύρεται η διασημότερη πρωταγωνίστρια εpωτικών ταινιών

Αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της και δήλωσε πως θα αλλάξει επάγγελμα

Έχει ύψος μόλις 1,58 μ., είναι 42 ετών και το όνομά της είναι πρώτο στις αναζητήσεις στο Διαδίκτυο. Η Lisa Ann είναι, ή μάλλον ήταν, μια από τις διασημότερες πρωταγωνίστριες εpωτικών ταινιών – αν όχι η διασημότερη. Ωστόσο, αποφάσισε να αποσυρθεί πάνω στην κορύφωση της πολυετούς καριέρας της.

Η Αμερικανίδα, προς απογοήτευση των πιστών θαυμαστών της, αποφάσισε να κρεμάσει τα… εσώpουχά της και να αποσυρθεί από τη βιομηχανία του ποpvό, εξηγώντας μάλιστα και τον λόγο σε ένα μακροσκελές γράμμα 10 σελίδων που ανέβασε στα social media: «Σας ευχαριστώ όλους για τη ζωή που μου επιτρέψατε να ζήσω, για τόσα χρόνια. Όσο για τα χρόνια που πάσχιζα για να σας κάνω χαρούμενους, να το ξεκαθαρίσω: ήταν όλα πραγματικά και έτσι είναι και αυτό [σ.σ. το χειρόγραφο]. Και έτσι είμαι κι εγώ. Η πραγματική Lisa Ann. Με όλη μου την αγάπη».

Το σημείωμα αποχαιρετισμού

Η διάσημη πρωταγωνίστρια αναφέρει επιπλέον ότι θα ξεκινήσει άμεσα να γράφει ένα βιβλίο για τη ζωή της, ενώ ξεκαθαρίζει ότι από εδώ και πέρα στόχος της είναι να διαπρέψει στο… fantasy football.

Η Ann, εκτός από μπροστά από τις κάμερες, εργάστηκε και πίσω από αυτές, ως παραγωγός και σκηνοθέτης. Έχει συμμετάσχει σε 289 ταινίες, κερδίζοντας μια θέση στο «Hall of Fame» του ποpvό.

http://www.e-daily.gr/repository/2014/LISANN1.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s