ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ! ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Το διαβάσαμε από το: ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ! ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΩΞΙΤΗΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ…ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 
ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ 1800 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ S&B Βιομηχανικά Ορυκτά !
Ο ορυκτός πλούτος της Μήλου, τα “Βιομηχανικά ορυκτά” ξεπουλήθηκαν στη Γαλλική εταιρεία Imerys  έναντι πινακίου φακής. H ελληνική εταιρεία-γίγας με πάνω από 31 ορυχεία, 51 εργοστάσια, 28 κέντρα διανομής,  παρουσία σε 22 χώρες, συνολικά πάνω από 1800 περίπου εργαζόμενους,  πέρασε ήδη στα χέρια του επιχειρηματικού ομίλου Imerys. 
Ο επικεφαλής της εταιρείας S&B Βιομηχανικά Ορυκτά κ. Κυριακόπουλος δεν άντεξε το βάρος των δανείων με το εξοντωτικό επιτόκιο, με αποτέλεσμα να λυγίσει και ν’ αναγκαστεί να ξεπουλήσει…


έναντι πινακίου φακής την εταιρεία του! Η Μήλος παράγει απίστευτο πλούτο ορυκτών με τον μπεντονίτη να αποτελεί την…ναυαρχίδα τoυ νησιού. Τι είναι ο μπεντονίτης; 
“Ο µπεντονίτης είναι φυσική κολλοειδής άργιλος που ανακαλύφθηκε στην πολιτεία του Γουαϊόµινγκ των Ηνωµένων Πολιτειών Αµερικής το 1888. Σε αντίθεση µε τα υπόλοιπα είδη αργίλου, ο µπεντονίτης έχει την ιδιότητα να διογκώνεται όταν αναµιχθεί µε νερό δηµιουργώντας
µια πηκτή περισσότερο ή λιγότερο ρευστή. Από κει και περά ανακαλύφθηκαν παγκοσµίως πολλά κοιτάσµατα µπεντονίτη. Σε καθένα από αυτά ο κάθε µπεντονίτης παρουσιάζει και διαφορετικές
ιδιότητες. Σε ορισµένες περιπτώσεις, η κατάταξη µιας αργίλου στην κατηγορία των µπεντονιτών απαιτεί την πραγµατοποίηση εξειδικευµένων χηµικών αναλύσεων.
Από πλευράς χηµικής σύστασης ο µπεντονίτης ανήκει στην οµάδα των µοντµοριλλονιτών – ένυδρο πυριτικό αργίλιο. Περιέχει ανταλλάξιµα ιόντα κυρίως ασβεστίου, νατρίου και µαγνησίου.
Πρέπει να σηµειωθεί ότι στον οίνο δεν υφίσταται ανταλλαγή των ιόντων πυριτίου ή αργιλίου.
Όταν ο µπεντονίτης αναµιχθεί µε το νερό και σχηµατίσει την πηκτή-πάστα, η επιφάνεια της πάστας είναι αρνητικά φορτισµένη, γεγονός που ερµηνεύει την δραστικότητα του µπεντονίτη απέναντι στις πρωτεΐνες του οίνου, οι οποίες στις τιµές pH αυτού είναι θετικά φορτισµένες”. 
Για περισσότερη ενημέρωση συνεχίστε την ανάγνωση στο link που σας δώσαμε.
Η προδοσία που έχει συντελεστεί σε βάρος της Ελλάδος, την οποία υπογράφουν οι Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς και οι βουλευτές τους, είναι άνευ προηγουμένου. Δημιούργησαν μία τεχνητή κρίση, οι αγορές φούσκωσαν τα επιτόκια δανεισμού, με αποτέλεσμα όλες οι υγιείς επιχειρήσεις να αδυνατούν να αντέξουν τα τεράστιαα επιτόκια και να ξεπουλάνε όσο-όσο τις εταιρείες τους. Έται και τα “Βιομηχανικάα Ορυκτά” του Κυριακόπουλιυ. Δανειζόταν με επιτόκια 9% με συνέπεια να..σκάσει και να ξεπουλήσει την εταιρεία του. Ήρθε η Γαλλική εταιρεία 
Οσονούπω ξεπουλιέται και ο βωξίτης, το άλλο σημαντικό ορυκτό που παράγει η χώρα! 
Αυτοί είναι οι Σαμαροβενιζέλοι! 

Advertisements

2 thoughts on “ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ! ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Το διαβάσαμε από το: ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ! ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!”

 1. Ψυχίατρος ψυχοθεραπεύτρα στο Παλαιό Φάληρο που αν δεις το βιογραφικό της δεν έχε κάνει εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία αλλά μόνο μετά την Ιατρική πήρε ειδίκευση στην ψυχιατρική και τίποτα άλλο (δηλαδή φάρμακα μόνο). Γνωσιακή Συμπεριφορική θεραπεύτρια στο Σύνταγμα που το μόνο που έμαθε είναι μερικά γνωσιακά λάθη τα οποία παπαγαλίζει και επαναλαμβάνε ιδεοληπτικά σε όποιο πελάτη συναντήσει προτού τον αφήσε να μιλήσει για τίποτα ο ίδιος σαν ενδιαφερόμενος. Και πολλά άλλα. Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Οποιοσδήποτε από αυτούς έχει το ελεύθερο να κάνε ό,τι θέλει, χωρίς περιορισμό. Ποτέ μα ποτέ δεν ακούσαμε ή διαβάσαμε να έχει τιμωρηθεί κάποιος από αυτούς τους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας για παραβίαση της δεοντολογίας της ψυχοθεραπείας.

  Η δεοντολογία της ψυχοθεραπείας ερμηνεύεται στενά έτσι ώστε να μην επιτρέπεται να ανακοινώνει ένας ψυχοθεραπευτής φτηνότερη αμοιβή από το διπλανό του – με επίκληση τη δυσμενή οικονομική κατάσταση και τα Μνημόνια – όπως επίσης και να διαστρεβλώνει ορισμένες διατάξεις ερμηνεύοντάς τις σαν να απαγορεύεται ο ένας να σχολιάζει τον άλλο αν διαπιστώνει ότι ο διπλανός του παραβιάζει κατάφωρα την δεοντολογία.

  Η Ελλάδα έχει γεμίσει από επικίνδυνες ψυχοθεραπεύτριες καμικάζι, οι οποίες χωρίς να έχουν λύσει τα προσωπικά τους ψυχολογικά προβλήματα ή τα ψυχιατρικά νοσήματά τους, παρακολουθώντας μια βοϊδοσχολή και αποστηθίζοντας μια φυλλάδα 70 σελίδων για την Ψυχοθεραπεία, παίρνουν την άδεια να ασκήσουν δημόσια το επάγγελμά τους προβάλλοντας και ξεσπώντας πάνω στον πρώτο τυχόντα που θα έχει την ατυχία να κλείσει ραντεβού τους για “συνεδρία με την ψυχοθεραπεύτρια” νομίζοντας ότι θα βρει συμπαράσταση για να ξεπεράσε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του (παίρνει διαζύγιο, χάνει επιμέλεια παιδιού, πέθανε ένας δικός του, έχασε τη δουλειά του κλπ).

  Ο Σίγκμουντ Φρόυντ είχε ορίσει ότι για να γίνει κάποιος ψυχοθεραπευτής πρέπει προηγουμένως να έχει υποβληθεί ο ίδιος σε εκπαιδευτική ψυχανάλυση, ώστε να δει ο ίδιος τα ελαττώματά του, τα κόμπλεξ του, τις εμμονές του, τα λάθη του, ώστε πρώτα ο ίδιος να βελτιωθεί έτσι ώστε να είναι σε θέση να καταλάβει και να βοηθήσει στην επίλυση των ψυχολογικών προβλημάτων των συνανθρώπων του των θεραπευόμενων όπως αποκαλούνται αυτοί.

  Όμως στην Ελλάδα σχεδόν κανένας υποψήφιος ψυχοθεραπευτής δεν κάνει τίποτα για να πετύχε εκπαιδευτική ψυχανάλυση για τον ίδιο του τον εαυτό. Το διαπιστώνετε στα προγράμματα της εκπαίδευσης κάθε είδους θεραπευτικής σχολής ή κατεύθυνσης που διαφημίζονται στο διαδίκτυο. Ρωτώντας τους τηλεφωνικά όλοι σε διαβεβαιώνουν ότι έχουν υποβληθεί σε ψυχοθεραπεία, την οποία όμως δεν μπορούν να αποδείξουν ούτε με χαρτιά ούτε στην πράξη στην πρώτη συνάντηση. Βλέπεις ψυχοθεραπεύτριες που τρώνε συνεχώς σοκολατάκια, που παίζουν συνεχώς τα μαλλιά τους, που συνεχώς μετακινούν τα πόδια τους δεξιά αριστερά κάθε 2 δευτερόλεπτα επειδή δεν βολεύονται σε καμία στάση, που κοιτάζουν πάνω κάτω, που σου μιλούν με κλειστά μάτια σαν να είσαι το φάντασμα που τις κυνηγάει, που σου λένε με δυνατή φωνή και κλειστά μάτια ανεβοκατεβάζοντας το κεφάλι τους “μα δεν σας άξιζε να έχετε παιδιά, κύριε”, “δεν με ακούτε κύριε, τόση ώρα μιλάτε εσείς και δεν αφήνετε να μιλήσω και εγώ”,που σε διακόπτουν προτού συμπληρώσεις τη φράση σου, λες και ξέρουν από την αρχή τι θα πεις και τη διάγνωση που σου αξίζει.

  Μία προσφιλής και επικερδής τακτική είναι να αφήνουν τον πελάτη να μιλήσει και 10 λεπτά πριν από το τέλος της συνεδρίας να του ανοίγουν το δικό τους ασυνείδητο (μη επεξεργασμένες σκέψεις και καταστάσεις ή κόμπλεξ που δεν έχουν σχέση με τον πελάτη αλλά μόνο με τις άρρωστες ψυχοθεραπεύτριες) και να το πετάνε στη μούρη του πελάτε, προτού εκείνος προφθάσει να αντιδράσει. Μετά ισχυρίζονται ότι ο χρόνος τελείωσε και επομένως ο πελάτης θα σηκωθεί να φύγει αφού προηγουμένως υποχρεωθεί να πληρώσει μια “τιμωρητική αμοιβή” 80 στην …. ψυχοθεραπεύτρια. Η αμοιβή δεν ανακοινώνεται ποτέ από το τηλέφωνο την ώρα που κλείνεται το ραντεβού όσο και τη ζητά ο πελάτης. Ο σκοπός της είναι να πέφτει ξαφνικά σαν κεραυνός στο κεφάλι του πελάτη την ώρα που φεύγει ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει.

  Η ψυχοθεραπεύτρια έχει πετύχει το στόχο της. Πέταξε το ασυνείδητό της πάνω στα μούτρα του πελάτη και πήρε την αμοιβή που ήθελε. Δεν την ενδιαφέρει αν θα ξαναδεί τον πελάτη. Δεν είναι αυτό στις προτεραιότητές της. Προτεραιότητά της είναι να ξεσπάσει στη μούρη του πελάτη και να εισπράξει μια αμοιβή. Μετά θα πάει στο δωμάτιό της και θα φάει σοκολατάκια, θα κάνει συσπάσεις, θα νιώσει ολοκληρωμένη.

  Έχουν και άλλες ονομασίες οι ψυχοθεραπείες αυτές, όπως Γνωσιακή Θεραπεία, Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία, Ανθρωποκεντρική Θεραπεία, Ραϊχινή Θεραπεία, Αρωματοθεραπεία κλπ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s