Καμμένος: Μας πιέζουν για να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Οι πιέσεις που ασκούνται σε εμένα και στους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ, για να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι τεράστιες, είπε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον
τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ, παράλληλα, τόνισε ότι έχει επικοινωνήσει με τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που ήταν στους ΑΝ.ΕΛ, προκειμένου να τους ζητήσει να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς παίρνει τηλέφωνα. Οι πιέσεις είναι τεράστιες. Με παίρνουν τηλέφωνα διάφοροι απίθανοι τύποι, προκειμένου να μου συστήσουν ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας», επισήμανε ο κ. Καμμένος, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα, αν δεν βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Έστειλα ένα sms σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝ.ΕΛ. και αυτοί δεν είναι από εκείνους που γονάτισαν. Τους έγραψαν ότι ασχέτως από τις διαφορές που έχουμε μεταξύ μας, αυτή τη στιγμή, πρέπει να αποφασίσουν, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και το συμφέρον του ελληνικού λαού», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι ο κ. Καπερνάρος δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Όπως και για τον κ. Γιοβανόπουλο το ελπίζω και το ζητάω και δημόσια και στην κ. Γιαταγάνα. Η κ. Μακρή ξέρω ότι δεν θα ψηφίσει», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος είπε, επίσης πως υπάρχουν διαρροές ότι ετοιμάζουν προσωπική επίθεση εναντίον του μέσα στις επόμενες ημέρες.
Δείτε τα βίντεο 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s