Κώστας Λαπαβίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει plan B για τη δραχμή

Καμιά προοπτική και κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλείεται από την κυβέρνηση για το θέμα άλλου νομίσματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει τρία και τέσσερα διαφορετικά και εναλλακτικά πλάνα», δήλωσε ο καθηγητής Οικονομικών Κώστας Λαπαβίτσας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση απέτυχε και περνάει σε τακτική τρομοκρατίας θέτοντας διλήμματα.

«Το θέμα είναι πως θα βγει η χώρα από το τέλμα και όχι τι θα κάνουν οι αγορές», υποστήριξε ο κ. Λαπαβίτσας, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», σημείωσε ότι είναι φυσικό που αντιδρούν οι αγορές, υπογραμμίζοντας πως οι αγορές είναι κάτι πάνω στο οποίο στηρίζεται ο Αντώνης Σαμαράς.

Υποστήριξε επίσης πως ή θα ακολουθηθεί η παρούσα πολιτική που είναι αδιέξοδη ή ο ελληνικός λαός θα βγει μπροστά και θα πει τι χρειάζεται. Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα θα πρέπει να έχει εναλλακτικά σενάρια εκτιμώντας ότι στις συνομιλίες θα προκύψουν προβλήματα.

– See more at: http://drachmi5.gr/oikonomia/kostas-lapavitsas-o-syriza-prepei-na-ehei-plan-b-gia-ti-drahmi#sthash.zgNLeyMw.CZoVOIze.dpuf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s