Τσίπρας: Για τα μνημόνια θα τα βρούμε – Ψηφίστε με για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Πριν ακόμα γίνουν εκλογές η Χρυσή Αυγή έγινε αξιωματική και εθνική αντιπολίτευση – Φανταστείτε να γίνουν εκλογές

Το ότι ο Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται να… σκίσει τα μνημόνια είναι κάτι που το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες. Ιδιαιτέρως μετά τις συναντήσεις στο Σίτυ με τους μεγαλοκαπιταλιστές, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές, έχει γίνει γνωστό και στην… Ιερουσαλήμ ότι ο Τσίπρας είναι συνεννοήσιμος και δεν θα κάνει τρέλες όταν ανέβει στην εξουσία.

Μάλιστα για… καλό και για κακό, οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν αποφασίσει (και ο Τσίπρας το έχει δεχτεί…) να του βάλουν έναν μνημονιακό επόπτη, που θα φροντίζει να λειτουργεί ως άλλοθι για την συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών. Θα βγαίνει ο Λαφαζάνης να λέει τα δικά του και εν τέλει δεν θα γίνεται τίποτα, για να «μην τεθεί σε κίνδυνο η κυβερνητική σταθερότητα».Το αν ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Βενιζέλος ή ο μπομπολάνθρωπος ή και οι δύο θα το αποφασίσει ο… κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, αλλά σε κάθε περίπτωση οι τσιπροβενιζέλοι τα έχουν ήδη βρει.

Το μόνο που ζητάει ο Τσίπρας από την παρούσα συγκυβέρνηση και αυτός είναι και ο λόγος που δεν χρησιμοποιεί τις ευκαιρίες που του δίνονται για να την ρίξει, είναι να ψηφίσουν οι σαμαροβενιζέλοι ΤΩΡΑ το νέο μνημόνιο, ώστε να μην το φορτωθεί αυτός.

Εφόσον, λοιπόν, την «επόμενη μέρα» τα μνημόνια θα συνεχίσουν να ζουν και να βασιλεύουν ποια είναι η ασφαλιστική δικλείδα, ο λόγος ύπαρξης της επόμενης συγκυβέρνησης; Με ποιον τρόπο θα εκβιάζει τους πολίτες ο μνημονιακός Τσίπρας για να τον ψηφίσουν; Μα φυσικά για «να μην έρθει ο φασισμός»! Ιδού τι είπε στην συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ του ολιγάρχη Αλαφούζου που άξαφνα ακολούθησε την Γιάννα Τσε Αγγελοπούλου:

«Και αν συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει καμία αρχή καμία δέσμευση και το πολιτικό σύστημα είναι πλήρως διάτρητο και ότι σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι πολιτικοί, οι πολιτικές δυνάμεις θα μένουν σταθεροί στις αρχές τους τότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα…Τότε η επόμενη ημέρα στην Ελλάδα θα είναι μια σκοτεινή ημέρα αυτοί που θα ανακάμψουν θα είναι αυτοί που είναι μεταξύ Κορυδαλλού και περιστυλίου της Βουλής. Δεν μπορούμε, δεν δικαιούμαστε να το κάνουμε αυτό».

Μέσα στο καθεστωτικό παραλήρημά του ο Τσίπρας είπε μια μεγάλη αλήθεια. Τώρα καταρρέει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά ο Τσίπρας, συγκυβερνώντας με ΠΑΣΟΚ ή ΠΟΤΑΜΙ, θα ακολουθήσει τις μνημονιακές πολιτικές απαρέγκλιτα. Και αμέσως μετά έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s