Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή!

Η δημοσκόπηση του zougla επιβεβαιώνει την «βόμβα» της εφημερίδας «Ακρόπολη»: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή!

Η δημοσκόπηση του zougla επιβεβαιώνει την «βόμβα» της εφημερίδας «Ακρόπολη»: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή!
Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014 – 12:26 36

Λίγες μέρες μετά τα εγκεφαλικά που προκάλεσε η δημοσκόπηση «δυτικής» πρεσβείας στην εφημερίδα «Ακρόπολη», έρχεται η δημοσκόπηση του zougla.gr να επιβεβαιώσει τα δεδομένα, κάνοντας τον πρωθυπουργό να… ανοίξει το συρτάρι με τα φάρμακα για την… ισχιαλγία.

Η δημοσκόπηση του zougla.gr που έχει διαχρονικά δείξει την εγγύτητα που εμφανίζει με τα πραγματικά αποτελέσματα, επιβεβαιώνει τρεις πολύ σημαντικές παραμέτρους της δημοσκόπησης που δημοσίευσε η «Ακρόπολη»:

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτυγχάνει στην στρατηγική αυτοκαταστροφής του με τα συνεχόμενα «αυτογκολ», αφού δεν επιτυγχάνει αυτοδυναμία, παρά τις παλινωδίες της κυβέρνησης.
Η ΝΔ καταρρέει υπό το βάρος των συνεχών «χαστουκιών» που τρώει από την τρόικα και της αντιλαϊκής, εθνοκτόνας πολιτικής που ακολουθεί εδώ και χρόνια.
Η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη πολιτική δύναμη του τόπου, όντας και αξιωματική – πέρα από Εθνική – αντιπολίτευση.

Δείτε τα ποσοστά της δημοσκόπησης:

Η ΝΔ πλέον συγκρατείται από το να γίνει ένα νέο ΠΑΣΟΚ μοναχά από τη νομή της εξουσίας. Μόνο το γεγονός ότι μπορεί ακόμα να ρουσφετολογεί και να εξυπηρετεί συμφέροντα κρατά τη Νέα Δημοκρατία από το να πάει κοντά στο 3%. Φυλλορροεί, μάλιστα, προς ΣΥΡΙΖΑ δευτερευόντως και προς Χρυσή Αυγή κυρίως, γεγονός που απολύτως λογικό, αφού οι νεοδημοκράτες έχουν πλέον αηδιάσει και καταστεί περίγελος ολόκληρης της κοινωνίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις συνεχείς παλινωδίες και την μνημονιακή στροφή του πλέον αρχίζει και χάνει ψηφοφόρους μαζικά προς την Χρυσή Αυγή. Αυτό δείχνει ότι την επαύριο της αναλήψεως της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της ροζ αριστεράς θα εμφανίσει διαλυτικές τάσεις, ενώ η Χρυσή Αυγή θα εκτοξευτεί.

Όσον αφορά το «Ποτάμι» που όλες οι δημοσκοπήσεις των εργολάβων εμφανίζουν ως τρίτο κόμμα, κάνοντας χάρη στον Μπόμπολα, βρίσκεται πολύ πίσω με μόλις 5,2%, ξεπερνώντας ίσα ίσα το ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται λίγο πριν τις μαζικές φυλακίσεις και την διάλυση.

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν θα αργήσει για τους σκευωρούς και θα είναι αμείλικτη, ενώ η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τον ρόλο της Εθνικής Αντιπολίτευσης.

Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-dhmoskophsh-tou-zougla-epibebaiwnei-thn-bomba-ths-efhmeridas-akropolh-deu#ixzz3KAiacz37

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s