Αυτές είναι οι 6 μυρωδιές που απογειώνουν άντρες και γυναίκες

Λειτουργούν σαν Βιάγκρα και εκτοξεύουν τη λίμπιντο

Ο νευρολόγος Alan Hirsch, διευθυντής του Ερευνητικού και Θεραπευτικού Ιδρύματος Όσφρησης & Γεύσης (STTRF) του Σικάγο, έπειτα από έρευνα που διεξήγαγε μαζί με τους συνεργάτες του πάνω στην επίδραση ορισμένων μυρωδιών στη σeξουαλική λίμπιντο και των δύο φύλων, μας βεβαιώνει πως πέρα από τις αφροδισιακές τροφές, υπάρχουν και οι μυρωδιές-Βιάγκρα.

Προκειμένου να διαπιστωθεί πώς μια συγκεκριμένη μυρωδιά επηρεάζει την ερωτική διάθεση, οι επιστήμονες επικεντρώθηκαν στη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα ανδρών και γυναικών, που αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη σeξουαλικής διέγερσης.

Όπως αποδείχτηκε, οι άνδρες φαίνεται να διεγείρονται από τη μυρωδιά της λεβάντας και οι γυναίκες από τη μυρωδιά της καραμέλας.

Πιο παράδοξες ήταν οι μυρωδιές του ταλκ για μωρά, του αγγουριού και της γλυκόριζας, ενώ επιβεβαιώθηκε και η αφροδισιακή αξία της κανέλας.

Πάντως ο Hirsch, που δεν προβάλλει κάποια επιστημονική ερμηνεία για τα ευρήματα αυτά, πιστεύει ότι οι συγκεκριμένες μυρωδιές βοηθούν να ανακαλούνται καλές αναμνήσεις, διώχνοντας έτσι το άγχος και τις αναστολές και ενισχύοντας το αιμάτωμα στα γεννητικά όργανα.

Περισσότερα: Αυτές είναι οι 6 μυρωδιές που απογειώνουν άντρες και γυναίκες | E-Radio.gr Daily

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s