Την χώρισε αμέσως μόλις παντρεύτηκαν γιατί είδε το… πρόσωπό της!

Ο πιο σύντομος γάμος στην Ιστορία

Μπορεί για τους Δυτικούς το να μην έχει δει κάποιος το πρόσωπο της νύφης πριν τον γάμο να είναι κάτι… πέρα από κάθε φαντασία, αλλά στη Σαουδική Αραβία είναι μια συνήθης πρακτική. Με δυσάρεστες, ενίοτε, επιπτώσεις.

Κάπως έτσι την… πάτησε και ένας Σαουδάραβας από τη Μεδίνα, που σύμφωνα με την «Daily Mail» χώρισε τη γυναίκα του λίγες ώρες μετά τον γάμο τους, όταν για πρώτη φορά, και λόγω των φωτογραφιών που έπρεπε να βγάλουν μαζί, αυτή αναγκάστηκε να του δείξει το πρόσωπό της για πρώτη φορά.

Έτσι, όταν η νύφη σήκωσε το πέπλο της και χαμογέλασε στην κάμερα, ο νέος της σύζυγος αναπήδησε αηδιασμένος και της είπε: «Δεν είσαι αυτό που είχα φανταστεί. Λυπάμαι, αλλά θέλω διαζύγιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η νύφη στο άκουσμα αυτό κατέρρευσε και άρχισε να κλαίει, ενώ κάποιοι από τους καλεσμένους προσπάθησαν να επιφέρουν τον συμβιβασμό μεταξύ των νιόπαντρων και μελλοντικά διαζευγμένων.
Το περιστατικό πήρε μεγάλη έκταση στην τοπική κοινωνία και μάλιστα κάποιοι επιτέθηκαν στον γαμπρό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

«Θα έπρεπε να ξέρει ότι η ομορφιά κρίνεται από τον χαρακτήρα και όχι από την εξωτερική εμφάνιση», «Της προκάλεσε μεγάλο πόνο μέσα από την ανεύθυνη στάση του, αξίζει να υποφέρει», «Δυστυχώς πολλοί νέοι άνθρωποι σήμερα ενδιαφέρονται μόνο για την εμφάνιση και αγνοούν τα ήθη», «Μακάρι ο Θεός να της δώσει έναν καλύτερο σύζυγο, που θα εκτιμήσει τον χαρακτήρα της», «Είναι ανεύθυνος και αναίσθητος», «Κανείς δεν τον ανάγκασε να την παντρευτεί», «Μακάρι να μην παντρευτεί ποτέ, δεν είναι άνθρωπος, δεν έχει συναισθήματα» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια των οργισμένων φίλων της νύφης.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s