Ένας άστεγος άντρας ανεβαίνει για να τραγουδήσει στο «Μεξικό Έχεις Ταλέντο» (video)

Η ιστορία του 43χρονου Pablo Lopez είναι τόσο συγκλονιστική, όσο και η φωνή του. Ο άστεγος άνδρας που παραβρέθηκε στο μεξικάνικο τηλεοπτικό σόου «Got Talent» συγκίνησε το κοινό, που εκστασιασμένο δεν σταματούσε να φωνάζει το όνομά του.

Ερμήνευσε το κομμάτι «Old Time Rock ‘n’ Roll» του Bob Seger, με μια βαθιά, βραχνή φωνή και τόσο πάθος, που ακόμα και ο ίδιος ο Seger θα ζήλευε, κάνοντας κριτές και θεατές να δακρύσουν. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε όμως και η ιστορία του, καθώς στα 5 του, περιπλανώμενος μακριά από το σπίτι του, χάθηκε και μη ξέροντας τον δρόμο της επιστροφής συνέχιζε να τριγυρίζει, όταν μια μέρα τον βρήκαν οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού.

Αφού τον έστειλαν σε ένα ορφανοτροφείο, δόθηκε για υιοθεσία σε ένα ζευγάρι Αμερικανών, ο οποίοι όμως τον πήγαν πίσω, καθώς δεν μπορούσαν να αντέξουν τη συμπεριφορά του.

Μέχρι τα 18 του ο Pablo έμεινε στο ορφανοτροφείο και όταν έφυγε από εκεί, ξεκίνησε να ζει ως άστεγος, μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος άρχισε να τραγουδά, όταν ένας φίλος του του έδωσε ένα μαγνητόφωνο. Έτσι, τραγουδούσε στο μετρό, λέγοντας πως έβλεπε πολύ κόσμο εκεί και ήθελε να τον κάνει να χαρεί.

Περισσότερα: Ένας άστεγος άντρας ανεβαίνει για να τραγουδήσει στο «Μεξικό Έχεις Ταλέντο» (video) | E-Radio.gr Daily

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s