Η ομογένεια αγκάλιασε την Χρυσή Αυγή – Ρεπορτάζ από την επίσκεψη κλιμακίου στη Νέα Υόρκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες ομογενής της Αμερικής, κλιμάκιο συναγωνιστών με τον Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα, πραγματοποίησε περιοδεία στην Νέα Υόρκη της Αμερικής.

Η ανταπόκριση των Ελλήνων ήταν ενθουσιώδης στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αστόρια από τον Συναγωνιστή και Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα, και τους υπεύθυνους της Χρυσής Αυγής στην Αμερική Κωνσταντίνου Παπαφίλη και Θεόδωρου Λιαγούρη. Η προσέλευση των ομογενών ήταν εντυπωσιακή αναγνωρίζοντας τον δίκαιο αγώνα αλλά και την γελοιότητα της σκευωρίας που έχει στηθεί εις βάρος του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και των βουλευτών μας.
http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/am2.jpg
Παρόν στην επέτειο του ΟΧΙ στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου όπου μαζί με Ελληνόπουλα συμμετείχαν στην εορταστική εκδήλωση και έψαλλαν σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα περήφανα τον Εθνικό μας Ύμνο.

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/am3.jpg
Επίσκεψη και δείπνο μετά από πρόσκληση σε σύλλογο των Ελλήνων της ομογένειας.

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/am4.jpg
Συνάντηση με Συναγωνιστές και παράγοντες της ομογένειας όπου μας επιβεβαίωσαν την αμέριστη στήριξη τους στο πλάι των Ελλήνων Εθνικιστών και στον δίκαιο Αγώνα που δίνουμε ενάντια στη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/am5.jpg
Παρά την λασπολογία και τις πολιτικές διώξεις εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ένα κύμα αλληλεγγύης εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο και καθημερινά Έλληνες Πατριώτες συντάσσονται στις γραμμές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, μάχονται στην πρώτη γραμμή του Αγώνα εντός και εκτός Ελλάδος, για την «εκθρόνιση» ενός σάπιου πολιτικού συστήματος που κυριαρχεί στην Ελλάδα από την περίοδο της μεταπολίτευσης και μετέπειτα.

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/am7.jpg
Η πληθώρα δημοσιευμάτων έκανε τις διάφορες “Κασσάνδρες” που προμήνυαν την απαγόρευση εισόδου της Χρυσής Αυγής να σιωπήσουν μια και καλή.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s