Ποιο είναι το φυσικό αντικαταθλιπτικό που οι φαρμακοβιομηχανίες δεν θέλουν να ξέρετε;

Tα οικονομικά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε λόγω της κρίσης, οι υποχρεώσεις και η πίεση της καθημερινότητας έχουν ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να εμφανίζουν συμπτώματα κατάθλιψης.

Μία τελευταία λύση αποτελούν τα αντικαταθλιπτικά, με τις γνωστές τους παρενέργειες. Μπορούμε όμως να δοκιμάσουμε έναν φυσικό τρόπο για να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας και να μην είμαστε μόνιμα λυπημένοι.

Σύμφωνα με διάφορες επιστημονικές έρευνες, δύο χούφτες κάσιους λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που δρα μια συνταγογραφούμενη δόση αντικαταθλιπτικού Prozac. Τα κάσιους περιέχουν μεγάλη ποσότητα ενός αμινοξέος, της L-τρυπτοφάνης, μίας ουσίας που μετατρέπεται σε σεροτονίνη στον οργανισμό μας.

Άλλα σημαντικά οφέλη των καρπών κάσιους είναι: μείωση αρτηριακής πίεσης, πρόληψη καρκίνου, υγιή οστά και νεύρα, γρήγορη πέψη, αποτροπή χολολιθίασης, υγιής καρδιά, ευχάριστος ύπνος, υγιή ούλα και δόντια, καθώς και το ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.

Συμβουλή: Ένα μειονέκτημα είναι ότι τα κάσιους κρύβουν στον καρπό τους πολλά λιπαρά. Μια χούφτα (30 γρ.) κάσιους αποδίδει 165 θερμίδες. Αν θέλετε, λοιπόν, να αδυνατίσετε, δεν είναι το καλύτερο σνακ, αλλά τα οφέλη είναι πολλά για την πνευματική μας υγεία.

Προσοχή: Το παραπάνω άρθρο δεν προτείνει να διακόψετε την αντικαταθλιπτική σας αγωγή και να ξεκινήσετε τα κάσιους.

Πηγή: news247.gr

Περισσότερα: Ποιο είναι το φυσικό αντικαταθλιπτικό που οι φαρμακοβιομηχανίες δεν θέλουν να ξέρετε; | E-Radio.gr Daily

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s