Τους δίνει στεγνά ο Καρχιμακης: ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ τα λαμογια που έβγαλαν 300 δις στο εξωτερικό!

Μιχ.Καρχιμακης: Ανεξήγητη,ανοχή και ολιγωρία στην φορολόγηση των εμβασματων εξωτερικού απο το 2000 μέχρι σήμερα.

Σε ποια πολιτική ηθική υπακούει η πιθανα ανεξήγητη πολιτική ανοχή και ολιγωρία για τον συστηματικό έλεγχο της φορολόγησης των εμβασματων του εξωτερικού απο το 2000 μέχρι σήμερα ;

Διαβάζω,στον τύπο,οτι με αποσπασματικό και αργό τροπο,γινεται κάποιος έλεγχος των εμβασματων που εξήχθησαν στο εξωτερικό μόνο κατα την περιοδο 2009-2011.

Για να γίνει λοιπόν αντιληπτό το μέγεθος του πάρτυ της φοροδιαφυγής που έχει συντελεστεί,σε 630 υποθέσεις που ελέγχθηκαν απο το 2009μεχρι 2011,εχουν βεβαιωθεί φόροι 270 εκατ.ευρω.

Μπορεί να αντιληφθεί λοιπόν κανεις ποιο θα ηταν το ύψος των φόρων που θα μπορούσαν να εχουν εισπραχθεί αν υπηρχε συστηματικός έλεγχος των εμβάσματων των 700.000 καταθετών και των 300 δις.ευρω περίπου που εξήχθησαν στο εξωτερικό απο το έτος 2000 μέχρι σήμερα,σύμφωνα με έγκυρα ιδρύματα του εξωτερικού.

Στελέχη της κίνησης75 ΠΑΣΟΚ εχουν υποβάλει ολοκληρωμένη πρόταση,στην ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ,για την φορολόγηση αυτη που μπορεί να αποφέρει φόρους πάνω απο 30 δις ευρω αν γίνει ενδελεχής και συστηματικός έλεγχος.

Το ερώτημα που τίθεται διαρκώς ειναι.

Σε ποια πολιτική και ανθρώπινη ηθική απέναντι σε ενα λαό που δοκιμάζεται,υπακούει η πολιτική ανοχή και η ολιγωρία για την αποφυγή και την καθυςτερηςη του ελεγχου της φορολόγησης των εμβασματων 300 δις περίπου που εξήχθησαν στο εξωτερικό απο το έτος 2000 μέχρι σήμερα;

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s