ΣΤΟΙΧΕΙΑ “ΣΟΚ” απο τον Ψυχαρη: Τα λαμόγια δημόσιοι υπάλληλοι, ολοι μαζί έφαγαν 1,5 δις. Τα υπόλοιπα 298,5 δις λοιπον;

Πραγματικό “ΣΟΚ”. Απο τα 300 δις κλεψιμέικων που βγήκαν στο εξωτερικό, μόλις 1,5 δις οφείλεται στους “διεφθαρμένους Έλληνες” που έλεγαν τα καθάρματα του μνημονίου. Και βέβαια πρεπει να τιμωρηθούν αυστηρότατα, διότι ειναι οι μικροί Παγκαλοι, οι μικροί Παπανδρέηδες, οι μικροί Σημιτηδες και Λιάπηδες. Ολοι οι διεφθαρμένοι μαζί, μόλις το 1/3 απο την λιστα Λαγκαρντ π.χ.
Ωρα τωρα να δούμε το μεγαλο πλιάτσικο, των υπολοίπων 298,5 δις, που βγήκε απο τη νομενκλατουρα. Τους κολλητούς των Σημιτηδων, τους original Γιαννους, Άκηδες, Μαντέληδες, Παπακωνσταντίνηδες, Ροσώνηδες, όλη την άθλια παρεΐτσα του μνημονίου. Αυτα που καλύπτουν οι Στουρναρες και οι Προβοπουλοι.

Ενδιαφερον το σχόλιο του Καρχιμακη για το θεμα.

Μιχ.Καρχιμακης: η υποκρισία η παραπλάνηση και οι μισές, αλήθειες,σχετικα με τον έλεγχο και την φορολόγηση των εμβασματων του εξωτερικού.

Διαβάζω και σωστά,για τους 5000 δημόσιους υπαλλήλους που συνελήφθησαν μετα απο έλεγχο να βγάζουν 1,5 δις ευρω στο εξωτερικό με εμβάσματα την περιοδο απο το 2010 και μετα.

Αναρωτιέμαι,
Μήπως κάποιοι εκτυλίσσουν,το σύστημα συγκάλυψη ,για τα υπόλοιπα 298 δις ευρω που έφυγαν στο εξωτερικό απο φυσικά και νομικά πρόσωπα ,απο το έτος 2000 και μετα,για να μην ελεγχθούν ποτε;

Μήπως κάποιοι,στο όλον πολιτικό και οικονομικό σύστημα,παίζουν το σύστημα καθυστερώ,ανεξήγητα και ύποπτα θα τολμούσα να πω;

Μήπως έχει ψηφιστεί και κάποιος νόμος το 2013 που ίσως να μην έγινε αντιληπτός απο πολλούς που παραγράφονται οι έλεγχοι στα εμβάσματα που έφυγαν στο εξωτερικό απο το 2000 μέχρι το 2008;

Η υποκρισία με τον έλεγχο και την φορολόγηση των εμβασματων του εξωτερικού βλάπτει και την χώρα και τους ανθρώπους,τους πολλούς κυριως που επλήγησαν απο την κρίση.

Καλώ τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εφ όσον διαπιστωθεί οτι έχει ψηφιστεί νόμος που παραγράφει, τον έλεγχο των εξαχθέντων εμβασματων απο το έτος 2000 μέχρι 2008,να φέρουν τροπολογία στη βουλή για επαναφορά των ελέγχων απο το 2000 και μετα.
Θα ειναι μια πράξη δικαίοσυνης για οσους πλήρωσαν τα σπασμένα της κρίσης .

Τελείωνετε λοιπόν κυριοι της κυβέρνησης με τις επικοινωνιακές σας ρουκέτες και την συγκάλυψη.

Πείτε ολόκληρη την αλήθεια και για το 1,5 δις ευρω που βγήκε στο εξωτερικό ύποπτα και αφορολόγητα ,αλλα και για τα υπόλοιπα 298 δις ευρω που επισης βγήκαν στο εξωτερικό απο το έτος 2000 και μετα και πιθανόν να μην εχουν ελεγχθεί αν φορολογήθηκαν.

Η μισές αλήθειες εχουν κοντά ποδάρια .
Όλα στο φως.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s