Ποpνοστάρ πήδηξε από τον 3ο όροφο για να γλιτώσει από τους βiαστές της

Στιγμές φρίκης και αγωνίας έζησε μία Ρωσίδα ποpνοστάρ, που πήδηξε από τον τρίτο όροφο κτιρίου, προκειμένου να διαφύγει από δύο άνδρες που τη βiασαν, αφού πρώτα της έστησαν παγίδα καλώντας τη στο διαμέρισμά τους για να κάνουν επαγγελματική συμφωνία.

Η 22χρονη αποδέχθηκε την πρόσκληση των δύο ανδρών, προκειμένου να συζητήσουν την πιθανή συνεργασία τους σε μία νέα παραγωγή. Εκεί όμως δέχθηκε επίθεση και αναγκάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο για να γλιτώσει. Τη γυναίκα, που εργάζεται με το ψευδώνυμο Lola Taylor, βρήκε ένας περαστικός να αιμορραγεί και να έχει σκισμένα ρούχα. Πριν διαφύγει, η ποpνοστάρ είχε πέσει θύμα πολύωρου βiασμού.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει σπάσει και τα δύο της πόδια, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, ήταν σε κακή κατάσταση εξαιτίας του πολύωρου βiασμού και της κακοποίησης που είχε υποστεί.

Οι δύο δράστες, ο 30χρονος Ντμίτρι Κοσένκοφ και ο 33χρονος Μαξίμ Πιλιπένκο, συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 30 ετών. Όταν η αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμά τους, είχαν ήδη προσπαθήσει να καθαρίσουν το αίμα, αλλά δεν είχαν πετάξει ακόμη τα ρούχα του θύματός τους.

Περισσότερα: Ποpνοστάρ πήδηξε από τον 3ο όροφο για να γλιτώσει από τους βiαστές της | E-Radio.gr Daily

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s