Πέθανε ξαφνικά ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής! Ετοιμαζόταν να βγάλει το νέο του άλμπουμ, αλλά…

Ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερό του όνειρο ….
και ήταν μόλις λίγα βήματα πριν από αυτό. Σχεδόν όλα ήταν έτοιμα και ένα καινούργιο άλμπουμ με τίτλο «the best thing he ever made» θα παρουσιαζόταν στο μουσικό κοινό τις επόμενες ημέρες.

Ο Alvis Stardust δεν τα κατάφερε όμως να μείνει στη ζωή προκαλώντας θλίψη σε όλους. Ύστερα από μία μικρή περιπέτεια υγείας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 72 ετών. Στενός του συνεργάτης λίγες ώρες μετά το δυσάρεστο γεγονός δήλωσε πως η προσπάθεια αυτή του Stardust δεν θα μείνει στη μέση και πολύ σύντομα το συγκεκριμένο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει. Το είχε στήσει με τόση αγάπη άλλωστε επιλέγοντας τα 30 καλύτερα κομμάτια της καριέρας του. Ο Alvis έγινε γνωστός και για τα πρωτότυπα θεατρικά κουστούμια που φόρεσε τη δεκαετία του ΄70 αλλά και για την αγαπημένη του κιθάρα. Αν και ήταν αγορασμένη με 1 δολάριο και μόνο, κατέληξε να κοστίζει εκατομμύρια αφού πάνω της είχε υπογραφές από τα μεγαλύτερα ονόματα και συγκροτήματα της μουσικής σκηνής.
Η πρώην σύζυγός του, Liza Goddard τον αποχαιρέτησε μέσω των social media με ένα «ευχαριστώ »…για την υπέροχη οικογένεια που της χάρισε.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s