Χάρης Ρώμας: «Υπήρξα πολύ πετυχημένος γκόμενος»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το αν υπήρξε επηρμένος, αν βρίσκονταν κοντά του άνθρωποι που είχαν μοναδικό τους στόχο να τους αποκαταστήσει επαγγελματικά και αν αλλάζει τον άνθρωπο ο έpωτας.

Έχει υπάρξει επηρμένος; «Έχω υποπέσει σε αυτό το παράπτωμα. Όμως το κατάλαβα έγκαιρα. Τα λάθη που έκανα, τα πλήρωσα. Έχασα την μπάλα για λίγο», δήλωσε στο «Εγώ».

Υπήρχαν άνθρωποι –ή και σχέσεις του– οι οποίοι βρίσκονταν κοντά του αποσκοπώντας στο να επωφεληθούν από τον ίδιο, όπως, για παράδειγμα, για να τους βάλει στο θέατρο; «Αυτό το απέφυγα. Ποτέ δεν θα άφηνα να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί θα με προσέβαλε ως άντρα – και εγώ ως άντρας υπήρξα πολύ πετυχημένος γκόμενος».

Αλλάζει τον άνθρωπο ο έpωτας; Τι πιστεύει; «Εγώ άλλαξα. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια που έχω μία μεγάλη σχέση, αισθάνθηκα ότι πρέπει να μείνω εκεί. Και επειδή βρέθηκε το έτερον ήμισυ, αλλά και γιατί ήμουν προετοιμασμένος ως άνθρωπος για να αποδεχτώ μια τέτοια δέσμευση. Έχω κάνει μεγάλες σχέσεις. Επειδή ήταν μεγάλοι έpωτες, είχαν επίπονο τέλος».

Περισσότερα: Χάρης Ρώμας: «Υπήρξα πολύ πετυχημένος γκόμενος» | E-Radio.gr Daily

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s