Ο 8χρονος που βγάζει εκατομμύρια απλά παίζοντας (pics+video)

Το μόνο που κάνει είναι να παίζει μπροστά σε μια κάμερα. Ο Evan είναι μόλις 8 ετών, αλλά καταφέρνει να κερδίζει πάνω από 1.000.000 δολάρια τον χρόνο. Σίγουρα πολλοί από εμάς θα ζηλεύαμε τη δουλειά του, καθώς πρόκειται περισσότερο για διασκέδαση, παρά για κάτι βαρετό. Ο μικρός είναι δοκιμαστής παιχνιδιών στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube, που λέγεται EvanTubeHD, και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια χρήστες. Είναι τόσο χαριτωμένος, που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί να δει τα βίντεό του.

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτής της επιχείρησης ήταν του πατέρα του μικρού, ο οποίος είχε ξεκινήσει ανεβάζοντας ένα βίντεο τον μήνα, θέλοντας απλά να δει ποιος θα ενδιαφερόταν να παρακολουθήσει κάτι τέτοιο. Τα βίντεο έγιναν σιγά σιγά δημοφιλή και όταν ένα από αυτά έφτασε τις 1.000.000 προβολές, ο πατέρας του Evan κατάλαβε πως το αντίκρισμα της προσπάθειάς τους όλο και μεγάλωνε.

Πλέον το EvanTubeHD έχει τη δική του ομάδα πωλήσεων, που κανονίζει τις διαφημίσεις, αλλά μιλά και με εταιρείες παιχνιδιών που ενδιαφέρονται για συνεργασίες.
https://www.reembed.com/?ref=startscreen
Όπως δήλωσε ο Jared, ο πατέρας του Evan, το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων τους προέρχονται από τις διαφημίσεις που εμφανίζονται είτε γύρω από το παράθυρο του βίντεο, είτε από τα προϊόντα που προβάλλονται στα βίντεο, ενώ τα χρήματα αποταμιεύονται για το μέλλον του μικρού και της αδερφής του, Jillian. H Jillian είναι 6 ετών και εμφανίζεται και αυτή συχνά να παίζει με τον αδερφό της, κάνοντας ακόμα πιο γλυκά τα βίντεο. Όπως έχει πει, θέλει κι εκείνη να αποκτήσει το δικό της κανάλι, όμως είναι ακόμα μικρή γι’ αυτό!

Επίσης, ο Evan έχει άλλα δυο κανάλια: το EvanTubeRaw, που αφορά τις στιγμές των γυρισμάτων, και το EvanTubeGaming, όπου παίζει με τον μπαμπά του. Σύμφωνα με τον Jared, πάντως, θέλει τα παιδιά του να έχουν κανονικές ζωές, γι’ αυτό και δεν έχει δώσει κανένα άλλο προσωπικό στοιχείο της οικογένειάς του, πέρα από τα ονόματά τους. Βέβαια, ο μικρός δεν φαίνεται να έχει καταλάβει και πολλά από την επιτυχία που έχει δημιουργήσει και έτσι συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά του, αγνοώντας τα 50.000.000 χρηστών που βλέπουν τα βίντεο του.

ArionRadio.com: Ο 8χρονος που βγάζει εκατομμύρια απλά παίζοντας (pics+video) | ARION RADIO | Νέα

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s