Διάσημοι Έλληνες τραγουδιστές με καταθέσεις εκατ. στην Γερμανία, καλούνται για εξηγήσεις από το ΣΔΟΕ.

Τουλάχιστον δύο δημοφιλέστατους τραγουδιστές που έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό καλεί για εξηγήσεις το ΣΔΟΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτά αποτελούν προϊόν φοροδιαφυγής ή νόμιμα φορολογημένα εισοδήματα…

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδα Espresso οι δύο τραγουδιστές έχουν καταθέσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ ο καθένας σε τραπεζικούς λογαριασμούς στη Γερμανία, τα τελευταία χρόνια.

Όπως σημειώνεται, πρόκειται για ένα νεαρό τραγουδιστή, ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία, με πλούσια δισκογραφία αλλά και συχνές εμφανίσεις στα εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων και έναν μεγαλύτερο σε ηλικία ερμηνευτή ο οποίος έχει μακρά πορεία στον χώρο της μουσικής και με τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει γενιές.

Σύμφωνα με την Espresso και οι δύο έχουν κληθεί από το ΣΔΟΕ να προσκομίσουν στοιχεία ώστε να αποδείξουν ότι πρόκειται για χρήματα που είχαν νομίμως δηλωθεί και φορολογηθεί, για να αποφύγουν την πρόσθεση φορολόγηση. Σε περίπτωση που δεν προσέλθουν ή δεν δώσουν επαρκείς αποδείξεις, θα κινηθούν εναντίον τους όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s