ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Σαββατοκύριακο είχε γίνει άφαντος ο διευθυντής του σταθμού προκειμένου να γλυτώσει την αυτόφωρη διαδικασία, λόγω μη εφαρμογής δικαστικής απόφασης , με αποτέλεσμα να επιληφθεί ,το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, όπου προσήχθησαν όμως να καταθέσουν εργαζόμενοι.

Σε αντίθεση με το κήρυγμα της Κυριακής από τον άμβωνα, η Εκκλησία σε ρόλο εργοδότη, βάζει τους πιστούς της να σφαχτούν μεταξύ τους.

Την στάση της διεύθυνσης του σταθμού καταγγέλλει με ανακοίνωση της, η ΕΣΗΕΑ. Στο σχετικό όμως κείμενο, έκανε λίφτινγκ η πρόεδρος, (εκκλησιαστική συντάκτρια του Βήματος),προφανώς λόγω των δεσμών της με εκκλησιαστικούς υπαλλήλους , οι οποίοι συστήνονται και ως εκπρόσωποι πατριαρχείων.
Πρόκειται για στυγνή λογοκρισία από την δεξιά του Κυρίου στην ΕΣΗΕΑ

Δεν είναι τυχαίο εξ άλλου ότι στο κτίριο του παλιού κακουργιοδικείου στην περιοχή του Ψυρρή ( Αγ. Ελεούσης 4), που ανήκει στην Αρχιεπισκοπή, διεξήχθησαν σεμινάρια (δήθεν) εκκλησιαστικής δημοσιογραφίας (Δεκέμβριος 2013 – Απρίλιος 2014) με κόστος συμμετοχής 80 ευρώ ανά άτομο και με κράχτη για ρεκλάμα, στη σχετική διαφημιστική καταχώρηση της Αρχιεπισκοπής, το όνομα της προέδρου της ΕΣΗΕΑ.
Με ανακοίνωση του το ίδρυμα ποιμαντικής επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής , στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του, όπως ισχυρίζεται, σε κληρικούς και λαϊκά στελέχη της Εκκλησίας, υλοποιεί νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για τις σύγχρονες ποιμαντικές προσεγγίσεις.
Οι απολύσεις των εργαζομένων από το ραδιόφωνο και το γραφείο τύπου έγιναν, όπως ισχυρίζεται η Εκκλησία, για λόγους οικονομίας, όπως και η υπογραφή ατομικών συμβάσεων με την συνοδική επιτροποή να προσυπογράφει το Μνημόνιο, που επισήμως καταγγέλλει το «ιερό κήρυγμα».
Την ίδια στιγμή όμως στο όνομα του Κυρίου και του ΕΣΠΑ η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών σπαταλάει
-562.000 ευρώ για ενέργειες δημοσιότητας-ευαισθητοποίησης και συντονισμού έργου για έκθεση κειμηλίων κλπ.

-420.0000 ευρώ που αφορά σε προμήθεια ενημερωτικών υλικών.

http://www.ierovima.gr/pages/article.aspx?id=8271
Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών έχει προκηρύξει διαγωνισμό επιλογής αναδόχου του έργου «Ενέργειες Δημοσιότητας – Ευαισθητοποίησης Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών», του Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση».
Αντικείμενο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα marketingweek, είναι η ανάπτυξη και υλοποίηση ενεργειών δημοσιότητας για 3 επιλεγμένες πράξεις: 1) Εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε κύριους τομείς της Εκκλησιαστικής Διοίκησης, 2) Ανάδειξη της Εκκλησιαστικής πολιτιστικής κληρονομιάς και ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού, 3) Ηλεκτρονική πλατφόρμα οργάνωσης του εθελοντισμού και συντονισμού του προνοιακού έργου της Εκκλησίας.
Ειδικότερα, αντικείμενο του έργου είναι η εκπόνηση και υλοποίηση ενός σχεδίου ολοκληρωμένης επικοινωνίας και ευαισθητοποίησης, το οποίο θα απευθύνεται σε ένα ιδιαίτερα ευρύ και διαφοροποιημένο κοινό, με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των ανωτέρω συστημάτων και εφαρμογών, καθώς και τη μεγιστοποίηση του οφέλους από την εισαγωγή των νέων συστημάτων και εφαρμογών σε παραγωγική λειτουργία.
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 562.725 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η προθεσμία υποβολής των σχετικών προσφορών, λήγει στις 13 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η ΙΑΑ προκήρυξε και έταιρο διαγωνισμό, με αντικείμενο τη δημιουργία εκθεσιακού χώρου κειμηλίων Ιεράς Μονής Πεντέλης προϋπολογισμού 420.000 ευρώ, που αφορά και σε προμήθεια ενημερωτικών υλικών.

WWW.FOTAVGEIA.BLOGSPOT.COM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s