ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!ΑΕΤΟΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ!!!

Ο Δίας ή Ζευς στην Ελληνική Θρησκεία είναι ο νεότερος γιος του Κρόνου (εξού και το πατρωνυμικόΚρονίδης που αναφέρεται περισσότερο στην Οδύσσεια) και της Ρέας, εγγονός του Ουρανού και της Γαίας. Είναι η ύψιστη θεότητα του αρχαιοελληνικού πανθέου, καθώς και θεός του ουρανού και του κεραυνού.

Ο Δίας υπήρξε ανέκαθεν μετεωρολογικός θεός, ελεγκτής της αστραπής, του κεραυνού και της βροχής και επίσης ήταν ο δυνατότερος και σπουδαιότερος θεός όλων των μυθολογικών όντων και θεών. Ο Θεόκριτος περίπου το 265 Π.Κ.Ε. έγραψε: «άλλοτε είναι καθαρός ο Δίας, άλλοτε βρέχει». Στο ομηρικό έπος τηςΙλιάδας έστελνε τους κεραυνούς στους εχθρούς του. Άλλα εμβλήματά του, ήταν ο αετός και η αιγίς.
Ορνιθες 513-517)

Και ο ίδιος ο Δίας, όπου βασιλεύει

τώρα, ένα αετοπούλι ψηλάθε φορεί

στο κεφάλι, ενώ αυτός διαφεντεύει.

Κουκουβάγια και η κόρη του έχει η Αθηνά,

μα και ο Απόλλωνας ένα γεράκι,

παραγιός γερακάρης σα να ήταν.

Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1600 π. Χ. Η ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.

Στις πολύχρυσες Μυκήνες και στους Μυκηναίους προγόνους μας ήταν σύμβολο εξουσίας.

Το χρησιμοποιούσαν πριν 3500 χρόνια κα φυσικά για να απολήξει σε σύμβολο υπήρχε και στην κοινωνική θεώρηση των Ελλήνων προγόνων μας. Κατά καιρούς γράφονται διάφορα θεωρήματα κυρίως ελληνόφωνων υπηκόων αυτής της χώρας για την ανατολίτικη προέλευση του από τους Χετταίους οι οποίοι όμως είχαν εξέλιξη από το 1350 -1300 πριν στα βάθη της Μκράς Ασίας αλλά και σε διάφορους άλλους λαούς που δεν υπάρχουν πια και έχουν εξαφανιστεί στο διάβα του χρόνου. Ίσως δεν είναι και καθόλου τυχαίο ότι τα θεωρούμενα « αποκτήματα » των ελλήνων προέρχονται από λαούς που δεν υπάρχουν πια αλλά και καθόλου τυχαίο ότι οι Έλληνες είναι ίσως ο αρχαιότερος λαός στον κόσμο με ενιαία υπόσταση και θεώρημα . Εδώ όμως σχεδόν καθημερινά αποδεικνύεται ότι η αλήθεια υπάρχει και πέρα από αυτούς .Το σύμβολο του δικέφαλου αετού, όμως το χρησιμοποιούσαν οι Μυκηναίοι στις Μυκήνες ήδη από το τέλος του 1600 πΧ Τουλάχιστον 300 χρόνια νωρίτερα …;από τους Χετταίους και για να φτάσει να κοσμεί και να συμβολίζει ένα σημαίνον ελληνικό πρόσωπο κάποιοι αιώνες θεώρησης είναι βέβαιο ότι θα προϋπήρξαν. !!! Ο δικέφαλος αετός λοιπόν εν ουσία καθόλου τυχαία δεν υπήρξε ανώτερο σύμβολο της Ελληνικής Αυτοκρατορίας !!!!.

Όπως εκτίθεται στο ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΕΛΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΖΕΥΓΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΩΝ ΑΕΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.-ΜΥΚΗΝΕΣ ΤΑΦΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ Α ΤΑΦΟΣ V 16ος ΑΙΩΝΑΣ πριν ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΥΡ. Π 689 ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ο δικέφαλος αετός ήταν σε τάφο έλληνα βασιλέα στις Μυκήνες και δεν βρέθηκε σε διφορούμενο χώρο αλλά σε χώρο που φτιάχτηκε για να συνοδεύσει ανώτατο άρχοντα στον άλλο κόσμο , σύμβολο υπέρτατο δηλαδή και πράγμα πολύτιμο και για τον νεκρό άνακτα αλλά και για τους έλληνες που τον τοποθέτησαν στον τελευταίο και σημαντικό χώρο .Χωρίς καμιά αμφισβήτηση λοιπόν έχουμε ένα σύμβολο των ελλήνων να χρησιμοποιείται πριν 3500 χρόνια , αλλά και το ίδιο σύμβολο να κυματίζει μετά από 2500 χρόνια στα φλάμουλα των απογόνων αυτών των Ελλήνων.

Ένα σημαντικό πράγμα που δεν είναι πολυσυζητημένο είναι ότι , σήμερα ανακαλύπτουμε μινωϊκά και μυκηναϊκά και αρχαϊκά και κλασικά στοιχεία μέσα από επιμελημένες αλλά και τυχαίες ανασκαφές , αρκετές από αυτές μάλιστα έχουν ήδη συληθεί σε αρχαίους χρόνους, αυτές λοιπόν οι ανακαλύψεις δεν μπορεί να γίνονται μόνον στις μέρες μας πράγμα που σημαίνει ότι οι προηγούμενες γενεές γνώριζαν αρκετά στοιχεία ,εκτός από την γραμματεία, για τους προγόνους τους και η συνέχεια του Γένους των Ελλήνων είναι μια μεταστοιχείωση φιλοσοφίας και πράξης. Μέσα στην πράξη μπορούμε να θεωρήσουμε λοιπόν είναι ότι η γνώση αυτή μεταφέρθηκε μέσα από ευρήματα αιώνων. Τα ευρήματα αυτά λοιπόν τα μεταστοιχείωσαν οι προγονοί μας στο δικό τους ανθρωποκεντρικό σύστημα γνωρίζοντας τις ρίζες τους και εντάσσοντας τες στο δικό τους ανά τους αιώνες περιβάλλον .Οπως βλεπετε ο δικεφαλος Αετος ειναι Ελληνικος και ειναι ακομα μια κλοπη των ξενοφερτων Ιουδαιοχριστιανών απο τους Ελληνες προγονους μας!!Απολλωνιος!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s