Τι παρατηρεί ο καλός σου την πρώτη φορά που κάνετε σeξ .

Τα στατιστικά δεν κάνουν λάθος. Οι περισσότερες γυναίκες ξοδεύουν περισσότερη ώρα να… ετοιμαστούν για το πρώτο ραντεβού από την ώρα που χρειάζονται για να προετοιμαστούν για ένα μια επαγγελματική συνέντευξη! Σκέψου τα ραντεβού μανικιούρ, πεντικιούρ και αποτρίχωσης, αλλά και τις βόλτες στα μαγαζιά για το τέλειο outfit πριν την μεγάλη μέρα.

Χωρίς να θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε και χωρίς να υπονοούμε πως ο κόπος σου πάει χαμένος οι άντρες μπορεί να παρατηρούν και να θαυμάζουν την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά οι έρευνες δείχνουν πως την πρώτη φορά που κάνεις σeξ με τον σύντροφό σου εκείνος παρατηρεί κάποια άλλα στοιχεία που δεν έχουν να κάνουν με το σώμα σου ή την ομορφιά σου. Σε εκπλήξαμε;

Αυτοπεποίθηση

Χωρίς καμία δόση υπερβολής -η αυτοπεποίθηση που έχεις στην κρεβατοκάμαρά σου είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άντρες όταν βγάζεις τα ρούχα σου. Δεν παρατηρεί ούτε αν έχεις το τέλειο σώμα ή την τέλεια αποτρίχωση στη γραμμή του μπικίνι. Είναι περισσότερο συγκεντρωμένος στο πόσο άνετη και σίγουρη νιώθεις για σένα.

Η τεχνική σου

Ναι, οι άντρες λατρεύουν όταν οι γυναίκες παίρνουν τον έλεγχο και αυτό είναι κάτι που αιχμαλωτίζει την προσοχή του.

Μάτια

Σύμφωνα με γνωστό αντρικό περιοδικό αυτό το σημείο του σώματος σου ανέφεραν οι άντρες ότι κοιτούν περισσότερο κατά την πρώτη συνεύpεση. Και δύο είναι οι τρόποι για να τον κάνεις για να τον μαγέψεις. Για αρχή ετοίμασε κάποιες ματιές αποπλάνησης που ξέρεις ότι σου πάνε. Για παράδειγμα μπορείς να τον κοιτάξεις για πολύ ώρα στα μάτια και να του πεις πόσο σου αρέσει αυτό που σου κάνει. Τον έχεις κάνει να λιώσει.

Πηγή: queen.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s