1.300 μνημονιακές μας υποχρεώσεις ακόμα δεν έχουν εφαρμοστεί!

1.300 μνημονιακές μας υποχρεώσεις ακόμα δεν έχουν εφαρμοστεί, ενώ φοβούμενοι ότι θα χάσουν τις εκλογές οι κυβερνώντες έγιναν αντιμνημονιακοί!

Το παραπάνω τόνισε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο πρόεδρος της κίνησης ”ΠΡΑΤΤΩ” Νίκος Κοτζιάς, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν γνωστά από τη συνάντηση της Ελληνικής αντιπροσωπείας με την διευθύντρια του ταμείου την Κυριακή στις ΗΠΑ.

Ο πανεπιστημιακός καθηγητής μίλησε για τις 1.300 μνημονιακές μας υποχρεώσεις που ακόμα δεν έχουν εφαρμοστεί και μίλησε για το διπλό ελιγμό του επόμενου μήνα, από τη μία της ψήφισης όλων των προαπαιτούμενων και στη συνέχεια του εκβιασμού βουλευτών πολιτών και αμέσως μετά της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας.

Εκτιμώ ότι με ένα νόμο κι ένα άρθρο θα επιχειρήσουν να περάσουν τις 1.300 μνημονιακές εντολές μέσα στο Νοέμβριο ώστε να μην χρειάζεται πλέον μνημόνιο με τέτοιες υποχρεώσεις. Γιατί κανείς δεν αναφέρει αν οι κύριοι Ράιχενμπαχ και Φούχτελ θα εξακολουθήσουν να επιτηρούν της Ελλάδα και μετά το τέλος των ονομαστικών μνημονίων”

Ακούστε εδώ το ηχητικό απόσπασμα:…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s