Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ο μεγαλύτερος και ο μοναδικός εχθρός της ανθρωπότητας είναι οι διεθνείς τραπεζίτες.

Στην αρχή οι διεθνείς τραπεζίτες είχαν επιχείρηση που αποθήκευε το χρυσό για λογαριασμό των ιδιωτών.

Στη συνέχεια μέσω αυτού του χρυσού μετατράπηκαν σε τοκογλύφους και άρχισαν να δανείζουν χρήματα σε άλλους ιδιώτες με βάση το χρυσό που οι άλλοι ιδιώτες τους είχαν δώσει για να το φυλάνε.

Όταν τα κέρδη τους άρχισαν να μεγαλώνουν με διάφορες πανουργίες κατάφεραν να δημιουργήσουνε ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες σε κάθε κράτος και κάθε φορά που η χώρα έπρεπε να τυπώσει χρήμα αυτό το χρήμα το λαμβάνε μέσω της ιδιωτικής κεντρικής τράπεζας με τόκο.

Αυτή η συνθήκη τους έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσουν αμύθητα κέρδη με τα οποία δημιουργήσανε εμπορικές τράπεζες για να συλλέγουν τα χρήματα των ιδιωτών και να δανείζουν δεκαπλάσια ποσά μέσω του κλασματικού αποθέματος σε άλλους ιδιώτες με επαχθή τόκο.

Στη συνέχεια δημιουργήσανε κάθε είδους επιχείρηση σε κάθε τομέα ή εξαγόρασαν υφιστάμενες.

Λόγω των τεράστιων κεφαλαίων τους, αυτές οι επιχειρήσεις εξελίχθηκαν σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και αποκομίζουν το μεγαλύτερο μερίδιο του παγκόσμιου πλούτου.

Όταν έθεσαν υπό τον έλεγχο τους το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου στράφηκαν ενάντια στη μοναρχία για να την ανατρέψουν για να αποκτήσουν και την πολιτική διακυβέρνηση.

Χρηματοδότησαν κάθε είδους μορφής επανάσταση και κίνημα και ανέτρεψαν όλες τις μοναρχίες.

Στη συνέχεια σε κάθε κράτος χρηματοδότησαν και στρατολόγησαν διεφθαρμένους και τυχοδιώκτες πολιτικούς και τους χρησιμοποίησαν ως πράκτορες για να ελέγξουν την πολιτική ζωή της κάθε χώρας.

Αυτοί με τη βοήθεια της οικονομικής δύναμης και κάθε μορφής ισχύς που τους δόθηκε αναρριχήθηκαν στην εξουσία κάθε κόμματος και πολιτικής αρχής και άρχισαν να θεσπίζουν νομοθεσίες που ήταν αρεστές στους εργοδότες τους.

Παράλληλα, οι διεθνείς τραπεζίτες εξαγόρασαν ή έλεγξαν μέσω χρηματοδότησης το μεγαλύτερο μέρος των Μ.Μ.Ε. σε κάθε χώρα για να χειραγωγούν τη κοινή γνώμη και να συνεχίζουν ανενόχλητοι την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Για να υπερχρεώσουν τα εθνικά κράτη χρηματοδότησαν κάθε μορφή πολέμου και στρατολόγησαν πολιτικές δυνάμεις που διαχειρίστηκαν τα δημόσια οικονομικά με τρόπο που υπερχρέωσε τη κάθε χώρα.

Επίσης, με τον ίδιο τρόπο έλεγξαν τα Πανεπιστήμια και την εκπαίδευση γενικότερα, την υγίεια, το στρατό, την αστυνομία, τα τρόφιμα και την επιχειρηματική ζωή κάθε κράτους.

Ο επόμενος τους στόχος ήταν να κυβερνούν οι ίδιοι όλο τον κόσμο μέσω ενός δικού τους κράτους.

Με διάφορα τεχνάσματα ανάγκασαν την Αγγλία και τους παραχώρησε το έδαφος της Παλαιστίνης.

Έτσι δημιούργησαν το Κράτος του Ισραήλ που ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς και όχι στους Εβραίους.

Για να μπορέσει το Κράτος τους να εποικιστεί, χρηματοδότησαν το Χίτλερ και έκανε το ολοκαύτωμα.

Αφού οι Εβραίοι ξεριζώθηκαν και καταστράφηκαν οικονομικά μη έχοντας άλλη επιλογή αναγκάστηκαν να υποταχθούν και να πάνε να κατοικήσουν στο Κράτος του Ισραήλ που ανήκει στους διεθνείς τραπεζίτες.

Παρείχαν κάθε υποστήριξη στο Κράτος τους το Ισραήλ και η χώρα μετατράπηκε σε οικονομική και στρατιωτική υπερδύναμη.

Στη συνέχεια δημιούργησαν την υλική ευδαιμονία με την παραγωγή απειριόριστων καταναλωτικών προϊόντων.

Αυτά προκάλεσαν στον άνθρωπο αποχαύνωση, νάρκωσαν το πνεύμα του, και τον μετέτρεψαν σε εγωπαθή , ατομιστή, αλαζόνα και υλιστή.

Με διάφορες κομπίνες κατά καιρούς όπως το Χρηματιστήριο του αφαίρεσαν τις καταθέσεις και με την αύξηση των τιμών των ακινήτων τον υπερχρέωσαν.

Τώρα χρησιμοποιούν τη δύναμη τους όπως τους πολιτικούς, τα Μ.Μ.Ε. τους ακαδημαϊκούς και τους επιχειρηματίες και μέσω του Δ.Ν.Τ. που ανήκει αποκλειστικά σε αυτούς επιβάλλουν νομοθεσίες που εξουθενώνουν, αγανακτούν τους πολίτες του Κάθε Κράτους και τους εξωθούν σε επανάσταση για να καταλυθούν τα Κράτη.

Τώρα είμαστε στο χρονικό σημείο που μας εξωθούν σε επανάσταση.

Κανένας μόνος του δεν μπορεί να τα βάλει με τους διεθνείς τραπεζίτες αφού αυτοί ελέγχουν μέσω του χρήματος τα πάντα.

Μόνο το Κράτος είναι πιο δυνατό από αυτούς αφού μπορεί να τους αφαιρέσει το δικαίωμα που έχουν να δανείζουν μέσω της Κεντρικής Τράπεζας τα Κράτη, να τους αφαιρέσει την περιουσία που την απόκτησαν με παράνομο τρόπο, να αρνηθεί να τους δώσει πίσω τα δανεικά, να διαλύσει τους προσωπικούς τους στρατούς και να τους κλείσει φυλακή.

Αυτό το ξέρουν καλά οι διεθνείς τραπεζίτες για αυτό επιδιώκουν την κατάρρευση όλων των εθνικών κρατών για να επιβληθεί ως παγκόσμια κυβέρνηση το δικό τους κράτος και ο δικός τους άνθρωπος ως παγκόσμιος αυτοκράτορας και έτσι εσαεί να ελέγχουν και να απομυζούν την ανθρωπότητα χωρίς να φοβούνται την ανατροπή τους.

Ο πιο σημαντικός τομέας λειτουργίας του Κράτους είναι η πολιτική γιατί μέσω της πολιτικής εφαρμόζονται όλες οι νομοθεσίες και λαμβάνονται οι αποφάσεις που πρέπει ο κάθε πολίτης να τηρεί και να εφαρμόζει.

Γι αυτό δαπανούν πολλά χρήματα και εξαγοράζουν ανθρώπους που εκπροσωπούν τα δικά τους συμφέροντα και επιβάλλουν τις δικές τους νομοθεσίες για να ολοκληρωθεί το σχέδιο τους και να επιβάλλουν τη παγκόσμια δικτατορία τους.

Το Κράτος είναι το σύνολο όλων των Εγώ που λειτουργούν σαν Ένα και είναι ανίκητο.

Αυτό το ΕΜΕΙΣ πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για το καλό της Ελλάδος και να πάρει τη δύναμη και την ισχύ από τους διεθνείς τραπεζίτες.

Άρα για να αποτρέψουμε τα σχέδια τους πρέπει να ενωθούμε και σαν Ένα, ως λαός να αντιδράσουμε για να πάρουμε πίσω την πολιτική εξουσία του Κράτους, να εφαρμόσουμε τις νομοθεσίες που προαγει το καλό του ελληνισμου και αυτούς να τους ρίξουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει ο καθένας μας να παραδώσει πίσω τις κομματικές του ταυτότητες , να δημιουργήσουμε ένα πανεθνικό μέτωπο που θα αντισταθεί στα σχέδια των κυβερνώντων και μέσα από το πανεθνικό μέτωπο να εκλέξουμε νέους αδιάφθορους πολιτικούς ηγέτες με κριτήριο μόνο το πνεύμα και το ήθος και όχι το χρήμα , την προβολή και την ύλη.


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ‘ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ’

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s