Νορβηγία: Μουσουλμάνοι προγραμμάτισαν να μπούν στο τυχαίο σπίτι family⠀ ™ s, κόβουν τους λαιμούς τους και τοποθετούν το βίντεο στο διαδίκτυο .

Οι κεντρικά τοποθετημένες πηγές είπαν τη νορβηγικούς τηλεόραση και το ραδιοσταθμό NRK ότι οι μαχητές που συμμερίζονται πιθανώς το ισλαμικό κράτος αυτό το καλοκαίρι προγραμμάτισαν να σκοτώσουν ολόκληρη μια οικογένεια με τα μαχαίρια, ταινία αυτό και να το δημοσιεύσουν ως warning⠀ ¦.

Τον Ιούλιο, η Νορβηγία ήταν κάτω από μια επιφυλακή τρόμου, η οποία περιέλαβε τις πρόσθετες διασταυρώσεις συνόρων προσωπικού καθόλου και το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα, τα αεροπλάνα και τα τραίνα αναζητήθηκαν περισσότερο από συνηθισμένα. Επίσης, η εβραϊκή συναγωγή στο Όσλο ήταν closed⠀ ¦.

Οι εξτρεμιστές προγραμμάτιζαν να σπάσουν σε ένα σπίτι, έκοψαν τους λαιμούς όλων των κατοίκων και του μετα βίντεο της αγριότητας στο διαδίκτυο. Ήταν υποτιθέμενο για να είναι ένα τυχαίο σπίτι. ⠀ ¦

Οι πηγές έχουν πει την εφημερίδα Dagbladet ότι τέσσερις άνθρωποι από το ισλαμικό κράτος διεύθυναν για τη Νορβηγία, και ότι οδήγησαν στην επιφυλακή τρόμου. Τα τέσσερα προσγειώθηκαν στην Αθήνα τον Ιούλιο, αλλά από τότε η αστυνομία έχασε τη διαδρομή της ομάδας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s